MET EVIONT MAAK JE DE WEG VRIJ VOOR PROFESSIONELE GROEI!

Met onze opleidingen en trainingen helpt Eviont jou als leidinggevende jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk door te groeien. Want hoe sterker jij je professionele talenten ontwikkelt, hoe beter jij in staat bent meer uit de mensen in je team te halen. En dat is ons doel. Op de werkvloer wordt het motiveren van mensen makkelijker, en het werken wordt leuker. Het gevolg? Samen behalen jullie meer resultaat!

15-daagse NLP-Opleidingen

Investeer in jezelf. Leer in 15 dagen effectief communiceren en ontwikkel jezelf als leidinggevende én als persoon. Inhoudelijk, diepgaand en direct toepasbaar in de praktijk.

Bekijk onze opleidingen

1- tot 3-daagse Trainingen

Verrijk jezelf met toegepaste NLP-kennis en direct toepasbare vaardigheden, zodat je persoonlijk en in teamverband meer resultaten boekt. Trainingen duren meestal tussen de 1 en 3 dagen.

Bekijk onze trainingen

Veilig, positief en persoonlijk.

Eviont is ervan overtuigd dat je sneller en beter leert wanneer leren leuk is. In onze opleidingen en trainingen staat een persoonlijke en informele aanpak daarom altijd centraal, waarbij een gezonde dosis humor zeker op z’n plaats is. Wij doen ons uiterste best om voor iedereen een veilige, positieve plek te creëren. Deelnemers merken hierdoor niet alleen direct de effecten, maar boeken resultaten waar ze hun hele carrière en leven baat bij hebben!

IMG_5669-1

“Met de training kan ik mensen in mijn projecten beter ‘lezen’ en meekrijgen”

Debbie den Hartog | projectleider | Rabobank

trainingen-bg

“Fantastisch. Je kunt het overal toepassen: privé en zakelijk. En de begeleiding was super!”

Daniëlle Verheijken | eigenaar | Administratiekantoor Verheijken

nlp-bg

NEUROLINGUÏSTISCH PROGRAMMEREN (NLP)

Om gedrag en communicatie tijdens onze trainingen inzichtelijk te maken, maakt Eviont gebruik van NLP. Een model voor communicatie en praktische psychologie, waarmee menselijk gedrag verklaard kan worden. NLP is voor ons heel waardevol, omdat het zich met name richt op de onbewuste processen en signalen. Wil je meer weten over NLP?

DOWNLOAD MEER INFORMATIE

mindsonar-bg

 MINDSONAR®

Ieder mens heeft bepaalde voorkeuren in de manier waarop hij denkt. Dit brengen wij in beeld met de Mindsonar®. Dit is een betrouwbare en gevalideerde test om denkstijlen te meten. Bijzonder en uniek aan Mindsonar® is, dat het altijd meet hoe iemand in een bepaalde context denkt en niet hoe iemand is. Wil je meer weten over Mindsonar®?

DOWNLOAD MEER INFORMATIE

Young woman with a booklet with white pages.

ONTVANG GRATIS:

Reader ‘De 5 valkuilen voor leidinggevenden’.

Naam *

E-mailadres *

Eviont blog

Tip 1: Leidinggevende, luister alleen naar dingen waar je wat mee kan

Voor veel leidinggevenden een herkenbare situatie: een medewerker uit je team komt naar je toe, doet de deur dicht en zegt op vertrouwelijke toon: “Je hebt het niet van mij, maar ik denk dat je wel wilt weten dat…” en dan volgt er een verhaal over twee collega’s die ruzie hebben, een teamlid dat zich niet aan de veiligheidsvoorschriften houdt of wat er dan ook speelt in het team.

Vaak ben je als leidinggevende blij dat je dit soort informatie krijgt omdat je dan goed weet wat er speelt. Toch deel ik in dit artikel een tip met je die erop neerkomt dat je moet voorkomen dat je informatie op zo’n manier krijgt…

» Lees meer

Doe de authenticiteitscheck in 6 stappen

Eén van de belangrijkste basisingrediënten bij iedere vorm van doelgerichte communicatie is authenticiteit. Als iemand authentiek is, heb je het gevoel dat het klopt en ben je bereid te luisteren. Voor jezelf geldt hetzelfde. Als je helemaal jezelf kunt zijn in je communicatie dan komen de woorden vanzelf en voel je je goed bij wat je zegt.

Toch is ‘jezelf zijn’ vaak makkelijker gezegd dan gedaan. In dit blog deel ik 6 stappen met je waarin je kunt checken waar jij nog winst kunt halen.

» Lees meer

5 tips om meer vanuit je passie te werken (en te leven)

Als er één ding is dat we als overeenkomst zien bij veel van onze coachings- en teamtrajecten, dan is het dat veel mensen in de loop van de tijd een (groot) deel van hun passie verliezen, met alle gevolgen van dien.

» Lees meer