MET EVIONT LEER JE EFFECTIEVE COMMUNICATIE CREËREN!

Door mensen optimaal tot hun recht te laten komen, haal je het beste uit je team. Maar dit is vaak nog niet zo makkelijk. Eviont begrijpt dit en met onze teamcoaching helpen wij je hierbij. Je ontwikkelt leiderschapskwaliteiten én vaardigheden die je direct kunt toepassen in de praktijk. Hierdoor krijg je waardevol inzicht in de werking van jouw team en bereik je samen de meeste resultaten! Nu en in de toekomst.

De TAP-methode.

Eviont heeft een unieke, persoonlijke en vooral effectieve methode ontwikkeld die anders is dan alle andere ‘leiderschapscursussen’. Als leidinggevende ben jij hierna in staat effectieve veranderingen te creëren en duurzame resultaten te boeken met je team! Bekijk hier hoe de TAP-methode voor jou werkt. De bestseller ‘Help, mijn team doet het niet!’ geeft een mooie uitleg over deze manier van werken.

Meer over het werkboek

Investeren in de toekomst.

Tijdens het teamcoachingtraject zorgt Eviont ervoor dat je alle kennis en vaardigheden leert om optimaal leiding te geven. Je krijgt inzicht in de aanwezige denkstijlen in jouw team en gaat hier vervolgens zelf mee aan de slag. Gedurende (minstens) een half jaar begeleiden we je, zodat jij je alles écht eigen kunt maken. Voor iedereen is die weg anders en daarom staan wij je bij, zodat wij zeker weten dat we je alles hebben kunnen leren!

Aanvragen

Ben je geinteresseerd in teamcoaching van Eviont? Of heb je eerst nog vragen? Wij vertellen je hier graag persoonlijk meer over, dus neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens, of vul het contactformulier hiernaast in.

0345-74 00 01
info@eviont.nl

Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer

Opmerkingen

Bel mij terug

IMG_5807

“Roger heeft het team begeleid om de inzichten te vergroten in de voorkeursstijlen en waarden van de individuele medewerkers en het hele team, waardoor de samenwerking heel natuurlijk  sterk is verbeterd”

Lon Willems | Manager Bijzonder Beheer | Rabobank Hart van Brabant

trainingen-bg

“Door de inzichten die we hebben gekregen, hebben we in onze samenwerking veel winst kunnen behalen. Doordat de communicatie veel beter op elkaar aansluit wordt het schakelen efficiënter en leuker waardoor je beter en sneller doelen bereikt.”

Ewout Hooijer | Directeur | Intergrip BV

IMG_5669-1

“Met Eviont worden wij als team steeds sterker!”

 

Fred Nijveld | Parkmanager | Stichting Plaswijckpark Rotterdam

nlp-bg

Neurolinguïstisch programmeren (NLP)

Om gedrag en communicatie tijdens onze trainingen inzichtelijk te maken, maakt Eviont gebruik van NLP. Een model voor communicatie en praktische psychologie, waarmee menselijk gedrag verklaard kan worden. NLP is voor ons heel waardevol, omdat het zich met name richt op de onbewuste processen en signalen. Wil je meer weten over NLP?

Download meer informatie

mindsonar-bg

 Mindsonar®

Ieder mens heeft bepaalde voorkeuren in de manier waarop hij denkt. Dit brengen wij in beeld met de Mindsonar®. Dit is een betrouwbare en gevalideerde test om denkstijlen te meten. Bijzonder en uniek aan Mindsonar® is, dat het altijd meet hoe iemand in een bepaalde context denkt en niet hoe iemand is. Wil je meer weten over Mindsonar®?

Download meer informatie

Young woman with a booklet with white pages.

ONTVANG GRATIS:

Reader ‘De 5 valkuilen voor leidinggevenden’.

Naam *

E-mailadres *

Eviont blog

Tip 1: Leidinggevende, luister alleen naar dingen waar je wat mee kan

Voor veel leidinggevenden een herkenbare situatie: een medewerker uit je team komt naar je toe, doet de deur dicht en zegt op vertrouwelijke toon: “Je hebt het niet van mij, maar ik denk dat je wel wilt weten dat…” en dan volgt er een verhaal over twee collega’s die ruzie hebben, een teamlid dat zich niet aan de veiligheidsvoorschriften houdt of wat er dan ook speelt in het team.

Vaak ben je als leidinggevende blij dat je dit soort informatie krijgt omdat je dan goed weet wat er speelt. Toch deel ik in dit artikel een tip met je die erop neerkomt dat je moet voorkomen dat je informatie op zo’n manier krijgt…

» Lees meer

Doe de authenticiteitscheck in 6 stappen

Eén van de belangrijkste basisingrediënten bij iedere vorm van doelgerichte communicatie is authenticiteit. Als iemand authentiek is, heb je het gevoel dat het klopt en ben je bereid te luisteren. Voor jezelf geldt hetzelfde. Als je helemaal jezelf kunt zijn in je communicatie dan komen de woorden vanzelf en voel je je goed bij wat je zegt.

Toch is ‘jezelf zijn’ vaak makkelijker gezegd dan gedaan. In dit blog deel ik 6 stappen met je waarin je kunt checken waar jij nog winst kunt halen.

» Lees meer

5 tips om meer vanuit je passie te werken (en te leven)

Als er één ding is dat we als overeenkomst zien bij veel van onze coachings- en teamtrajecten, dan is het dat veel mensen in de loop van de tijd een (groot) deel van hun passie verliezen, met alle gevolgen van dien.

» Lees meer