bg-2

coaching

VAN PROBLEMEN NAAR DOELEN?

MET EVIONT BRENG JE DOELEN BINNEN HANDBEREIK!

Als leidinggevende zijn er soms momenten waarop je tegen je eigen grenzen aanloopt. Coaching van Eviont helpt je deze hindernis te herkennen én weg te nemen. Daarbij geven we je zoveel mogelijk de regie in eigen hand. Wij vertellen je niet wat je moet doen, maar we helpen je bij het vinden van het antwoord in jezelf. Want dat levert altijd de beste en effectiefste resultaten op voor jou.

Zo helpt Eviont jou.

Met jouw vraagstuk, probleem of uitdaging kun je altijd bij ons terecht. Eén op één helpt de coach van Eviont je bij het in kaart brengen van je (onbewuste) patronen. Wij begrijpen goed wat er kan spelen in de wereld van leidinggevenden. Wij werken dagelijks met professionele leidinggevenden en de uitdagingen waarvoor zij zich gesteld zien, zowel zakelijk als privé. Met dit in ons achterhoofd creëren we een coachingstraject op maat, voor jou.

coaching-2

Ieder mens is anders.

Daarom zijn onze coachingstrajecten altijd op maat. We kijken naar jouw persoonlijke uitdaging en plaatsen die in de juiste context. Speelt er een kwestie van een meer persoonlijke aard, zoals onzekerheid of een burn-out? Of heb je een vakinhoudelijk vraagstuk, zoals een nieuw team of het behalen van bepaalde doelstellingen? Samen zorgen we ervoor dat je de juiste inzichten en vaardigheden bezit om verder te komen, zowel professioneel als persoonlijk!

Aanvragen

Ben je geïnteresseerd in een coachingstraject van Eviont? Of heb je eerst nog vragen? Wij vertellen je hier graag persoonlijk meer over, dus neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens, of vul het contactformulier hiernaast in.

0111-74 52 17
info@eviont.nl

Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer

Opmerkingen

Bel mij terug

trainingen-bg

“Voor mij is aan de slag gaan met NLP, als lopen naar het eind van de regenboog. Steeds als deze regenboog verschuift, ontdek ik een groter goudstuk”

Jacinta Hall | Eigenaar ICT Hall

IMG_5669-1

“Mijn ervaring met Richard van Eviont is het beste als volgt samen te vatten: wil je een nog betere versie van jezelf worden? Schakel dan Eviont in!”

Inge Heijna | Eigenaar Calvin Legal

“TON Stelt enorm goede vragen die je behoorlijk aan het denken zetten. Het resultaat hiervan is dat je zelf de oplossing voor een probleem vindt. een enorme boost voor je zelfvertrouwen!”

Ellen van der Vleuten | Aquilus

nlp-bg

NEUROLINGUÏSTISCH PROGRAMMEREN (NLP)

Om gedrag en communicatie tijdens onze trainingen inzichtelijk te maken, maakt Eviont gebruik van NLP. Een model voor communicatie en praktische psychologie, waarmee menselijk gedrag verklaard kan worden. NLP is voor ons heel waardevol, omdat het zich met name richt op de onbewuste processen en signalen. Wil je meer weten over NLP?

DOWNLOAD MEER INFORMATIE

mindsonar-bg

 MINDSONAR®

Ieder mens heeft bepaalde voorkeuren in de manier waarop hij denkt. Dit brengen wij in beeld met de Mindsonar®. Dit is een betrouwbare en gevalideerde test om denkstijlen te meten. Bijzonder en uniek aan Mindsonar® is, dat het altijd meet hoe iemand in een bepaalde context denkt en niet hoe iemand is. Wil je meer weten over Mindsonar®?

DOWNLOAD MEER INFORMATIE

Young woman with a booklet with white pages.

ONTVANG GRATIS:

Reader ‘De 5 valkuilen voor leidinggevenden’.

Naam *

E-mailadres *

Eviont blog

Het principe waar alles om draait: Ecologie

Vaak zijn de wetmatigheden waar we het meest van afhankelijk zijn, juist die waarover we het het minste hebben. De zwaartekracht oefent de hele dag invloed uit op ons, maar hoe vaak heb je het daarover? Wie houdt zich nu de hele tijd bezig met hoe onze longen zuurstof uit de lucht halen om in leven te blijven?

Ook voor verandering bestaat er een -onzichtbaar- principe dat grote invloed heeft op of er veranderd gaat worden met met hoeveel ‘gedoe’: het principe van de Ecologie.

Lees in dit blogartikel hoe je daar je voordeel mee kunt doen!

 

» Lees meer

NLP Jaarprogramma

Het staat nergens op de website, maar misschien heb je er wel eens een berichtje over voorbij zien komen of er iemand over gehoord. Het NLP jaarprogramma. In dit artikel leggen we je uit wat het is, waarom het niet op de site staat en hoe je je er toch voor aan kunt melden….

» Lees meer

Update over Eviont

Het is alweer even geleden dat er een nieuw blogartikel van Eviont verscheen. Dat heeft van alles te maken met een aantal veranderingen waar we bij Eviont de afgelopen periode druk mee zijn geweest. In dit artikel geven we je even een update over waar we nu staan.

» Lees meer