bg-2

coaching

VAN PROBLEMEN NAAR DOELEN?

MET EVIONT BRENG JE DOELEN BINNEN HANDBEREIK!

Als leidinggevende zijn er soms momenten waarop je tegen je eigen grenzen aanloopt. Coaching van Eviont helpt je deze hindernis te herkennen én weg te nemen. Daarbij geven we je zoveel mogelijk de regie in eigen hand. Wij vertellen je niet wat je moet doen, maar we helpen je bij het vinden van het antwoord in jezelf. Want dat levert altijd de beste en effectiefste resultaten op voor jou.

Zo helpt Eviont jou.

Met jouw vraagstuk, probleem of uitdaging kun je altijd bij ons terecht. Eén op één helpt de coach van Eviont je bij het in kaart brengen van je (onbewuste) patronen. Wij begrijpen goed wat er kan spelen in de wereld van leidinggevenden. Wij werken dagelijks met professionele leidinggevenden en de uitdagingen waarvoor zij zich gesteld zien, zowel zakelijk als privé. Met dit in ons achterhoofd creëren we een coachingstraject op maat, voor jou.

coaching-2

Ieder mens is anders.

Daarom zijn onze coachingstrajecten altijd op maat. We kijken naar jouw persoonlijke uitdaging en plaatsen die in de juiste context. Speelt er een kwestie van een meer persoonlijke aard, zoals onzekerheid of een burn-out? Of heb je een vakinhoudelijk vraagstuk, zoals een nieuw team of het behalen van bepaalde doelstellingen? Samen zorgen we ervoor dat je de juiste inzichten en vaardigheden bezit om verder te komen, zowel professioneel als persoonlijk!

Aanvragen

Ben je geïnteresseerd in een coachingstraject van Eviont? Of heb je eerst nog vragen? Wij vertellen je hier graag persoonlijk meer over, dus neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens, of vul het contactformulier hiernaast in.

0345-74 00 01
info@eviont.nl

Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer

Opmerkingen

Bel mij terug

trainingen-bg

“Voor mij is aan de slag gaan met NLP, als lopen naar het eind van de regenboog. Steeds als deze regenboog verschuift, ontdek ik een groter goudstuk”

Jacinta Hall | Eigenaar ICT Hall

IMG_5669-1

“Mijn ervaring met Richard van Eviont is het beste als volgt samen te vatten: wil je een nog betere versie van jezelf worden? Schakel dan Eviont in!”

Inge Heijna | Eigenaar Calvin Legal

“TON Stelt enorm goede vragen die je behoorlijk aan het denken zetten. Het resultaat hiervan is dat je zelf de oplossing voor een probleem vindt. een enorme boost voor je zelfvertrouwen!”

Ellen van der Vleuten | Aquilus

nlp-bg

NEUROLINGUÏSTISCH PROGRAMMEREN (NLP)

Om gedrag en communicatie tijdens onze trainingen inzichtelijk te maken, maakt Eviont gebruik van NLP. Een model voor communicatie en praktische psychologie, waarmee menselijk gedrag verklaard kan worden. NLP is voor ons heel waardevol, omdat het zich met name richt op de onbewuste processen en signalen. Wil je meer weten over NLP?

DOWNLOAD MEER INFORMATIE

mindsonar-bg

 MINDSONAR®

Ieder mens heeft bepaalde voorkeuren in de manier waarop hij denkt. Dit brengen wij in beeld met de Mindsonar®. Dit is een betrouwbare en gevalideerde test om denkstijlen te meten. Bijzonder en uniek aan Mindsonar® is, dat het altijd meet hoe iemand in een bepaalde context denkt en niet hoe iemand is. Wil je meer weten over Mindsonar®?

DOWNLOAD MEER INFORMATIE

Young woman with a booklet with white pages.

ONTVANG GRATIS:

Reader ‘De 5 valkuilen voor leidinggevenden’.

Naam *

E-mailadres *

Eviont blog

Tip 1: Leidinggevende, luister alleen naar dingen waar je wat mee kan

Voor veel leidinggevenden een herkenbare situatie: een medewerker uit je team komt naar je toe, doet de deur dicht en zegt op vertrouwelijke toon: “Je hebt het niet van mij, maar ik denk dat je wel wilt weten dat…” en dan volgt er een verhaal over twee collega’s die ruzie hebben, een teamlid dat zich niet aan de veiligheidsvoorschriften houdt of wat er dan ook speelt in het team.

Vaak ben je als leidinggevende blij dat je dit soort informatie krijgt omdat je dan goed weet wat er speelt. Toch deel ik in dit artikel een tip met je die erop neerkomt dat je moet voorkomen dat je informatie op zo’n manier krijgt…

» Lees meer

Doe de authenticiteitscheck in 6 stappen

Eén van de belangrijkste basisingrediënten bij iedere vorm van doelgerichte communicatie is authenticiteit. Als iemand authentiek is, heb je het gevoel dat het klopt en ben je bereid te luisteren. Voor jezelf geldt hetzelfde. Als je helemaal jezelf kunt zijn in je communicatie dan komen de woorden vanzelf en voel je je goed bij wat je zegt.

Toch is ‘jezelf zijn’ vaak makkelijker gezegd dan gedaan. In dit blog deel ik 6 stappen met je waarin je kunt checken waar jij nog winst kunt halen.

» Lees meer

5 tips om meer vanuit je passie te werken (en te leven)

Als er één ding is dat we als overeenkomst zien bij veel van onze coachings- en teamtrajecten, dan is het dat veel mensen in de loop van de tijd een (groot) deel van hun passie verliezen, met alle gevolgen van dien.

» Lees meer