bg-1

NLP-OPLEIDINGEN

MAAK DE WEG VRIJ VOOR PROFESSIONELE GROEI!

Leren hoe mensen werken.

Dat staat centraal tijdens de NLP-opleidingen van Eviont. Je leert hoe het gedrag van jezelf en anderen tot stand komt, en hoe je dit positief kunt beïnvloeden. Je ontwikkelt effectieve communicatie om individueel of gezamenlijk hindernissen uit de weg te ruimen, en mensen effectiever en met meer plezier te motiveren. Met onze NLP-opleidingen groei jij als persoon en vergroot je jouw impact op je team!

NLP-Practitioner

Basisopleiding: Leer alle ingrediënten van neurolinguïstisch programmeren en word opgeleid om deze meteen in de praktijk van jouw leven en werk toe te passen.

Meer weten en aanmelden

NLP-Masterpractitioner

Vervolgopleiding: Leer nieuwe combinaties ontdekken van je kennis uit de practitioneropleiding. Je komt boven de stof te staan en gaat zelf NLP creëren.

Meer weten en aanmelden

Als NLP-practitioner heb je meer inzicht in de menselijke psychologische processen en communicatie, en kun je die ook veranderen. Dat is nuttig voor iedereen die werkt met doelgerichte communicatie of die wil werken aan persoonlijke ontwikkeling. Je beheerst alle basisuitgangspunten, vaardigheden en technieken waarmee je dit vervolgens in de praktijk van je leven en je werk brengt. Kortom: je gaat leren hoe communicatie nu echt werkt!

Als masterpractitioner bij Eviont wordt je opgeleid tot – het woord zegt het al – meesterschap in NLP. Je gaat jezelf verdiepen en verbreden. Je leert nu niet alleen wat technieken zijn en waarom ze werken, maar je zult steeds meer zelf kunnen variëren en ontwikkelen. Ook deze opleiding is praktisch en vooral ook leuk. Je leert nieuwe theoretische en praktische achtergronden, vaardigheden en interventies waarmee je jezelf én anderen kunt helpen.

bg-1
bg-1
bg-1
bg-1
bg-1