MET EVIONT MAAK JE DE WEG VRIJ VOOR PROFESSIONELE GROEI!

Met onze opleidingen en trainingen helpt Eviont jou als leidinggevende jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk door te groeien. Want hoe sterker jij je professionele talenten ontwikkelt, hoe beter jij in staat bent meer uit de mensen in je team te halen. En dat is ons doel. Op de werkvloer wordt het motiveren van mensen makkelijker, en het werken wordt leuker. Het gevolg? Samen behalen jullie meer resultaat!

15-daagse NLP-Opleidingen

Investeer in jezelf. Leer in 15 dagen effectief communiceren en ontwikkel jezelf als leidinggevende én als persoon. Inhoudelijk, diepgaand en direct toepasbaar in de praktijk.

Bekijk onze opleidingen

1- tot 3-daagse Trainingen

Verrijk jezelf met toegepaste NLP-kennis en direct toepasbare vaardigheden, zodat je persoonlijk en in teamverband meer resultaten boekt. Trainingen duren meestal tussen de 1 en 3 dagen.

Bekijk onze trainingen

Veilig, positief en persoonlijk.

Eviont is ervan overtuigd dat je sneller en beter leert wanneer leren leuk is. In onze opleidingen en trainingen staat een persoonlijke en informele aanpak daarom altijd centraal, waarbij een gezonde dosis humor zeker op z’n plaats is. Wij doen ons uiterste best om voor iedereen een veilige, positieve plek te creëren. Deelnemers merken hierdoor niet alleen direct de effecten, maar boeken resultaten waar ze hun hele carrière en leven baat bij hebben!

IMG_5669-1

“Met de training kan ik mensen in mijn projecten beter ‘lezen’ en meekrijgen”

Debbie den Hartog | projectleider | Rabobank

trainingen-bg

“Fantastisch. Je kunt het overal toepassen: privé en zakelijk. En de begeleiding was super!”

Daniëlle Verheijken | eigenaar | Administratiekantoor Verheijken

nlp-bg

NEUROLINGUÏSTISCH PROGRAMMEREN (NLP)

Om gedrag en communicatie tijdens onze trainingen inzichtelijk te maken, maakt Eviont gebruik van NLP. Een model voor communicatie en praktische psychologie, waarmee menselijk gedrag verklaard kan worden. NLP is voor ons heel waardevol, omdat het zich met name richt op de onbewuste processen en signalen. Wil je meer weten over NLP?

DOWNLOAD MEER INFORMATIE

mindsonar-bg

 MINDSONAR®

Ieder mens heeft bepaalde voorkeuren in de manier waarop hij denkt. Dit brengen wij in beeld met de Mindsonar®. Dit is een betrouwbare en gevalideerde test om denkstijlen te meten. Bijzonder en uniek aan Mindsonar® is, dat het altijd meet hoe iemand in een bepaalde context denkt en niet hoe iemand is. Wil je meer weten over Mindsonar®?

DOWNLOAD MEER INFORMATIE

Young woman with a booklet with white pages.

ONTVANG GRATIS:

Reader ‘De 5 valkuilen voor leidinggevenden’.

Naam *

E-mailadres *

Eviont blog

Het principe waar alles om draait: Ecologie

Vaak zijn de wetmatigheden waar we het meest van afhankelijk zijn, juist die waarover we het het minste hebben. De zwaartekracht oefent de hele dag invloed uit op ons, maar hoe vaak heb je het daarover? Wie houdt zich nu de hele tijd bezig met hoe onze longen zuurstof uit de lucht halen om in leven te blijven?

Ook voor verandering bestaat er een -onzichtbaar- principe dat grote invloed heeft op of er veranderd gaat worden met met hoeveel ‘gedoe’: het principe van de Ecologie.

Lees in dit blogartikel hoe je daar je voordeel mee kunt doen!

 

» Lees meer

NLP Jaarprogramma

Het staat nergens op de website, maar misschien heb je er wel eens een berichtje over voorbij zien komen of er iemand over gehoord. Het NLP jaarprogramma. In dit artikel leggen we je uit wat het is, waarom het niet op de site staat en hoe je je er toch voor aan kunt melden….

» Lees meer

Update over Eviont

Het is alweer even geleden dat er een nieuw blogartikel van Eviont verscheen. Dat heeft van alles te maken met een aantal veranderingen waar we bij Eviont de afgelopen periode druk mee zijn geweest. In dit artikel geven we je even een update over waar we nu staan.

» Lees meer