MET EVIONT LEER JE EFFECTIEVE COMMUNICATIE CREËREN!

Door mensen optimaal tot hun recht te laten komen, haal je het beste uit je team. Maar dit is vaak nog niet zo makkelijk. Eviont begrijpt dit en met onze teamcoaching helpen wij je hierbij. Je ontwikkelt leiderschapskwaliteiten én vaardigheden die je direct kunt toepassen in de praktijk. Hierdoor krijg je waardevol inzicht in de werking van jouw team en bereik je samen de meeste resultaten! Nu en in de toekomst.

De TAP-methode.

Eviont heeft een unieke, persoonlijke en vooral effectieve methode ontwikkeld die anders is dan alle andere ‘leiderschapscursussen’. Als leidinggevende ben jij hierna in staat effectieve veranderingen te creëren en duurzame resultaten te boeken met je team! Bekijk hier hoe de TAP-methode voor jou werkt. De bestseller ‘Help, mijn team doet het niet!’ geeft een mooie uitleg over deze manier van werken.

Meer over het werkboek

Investeren in de toekomst.

Tijdens het teamcoachingtraject zorgt Eviont ervoor dat je alle kennis en vaardigheden leert om optimaal leiding te geven. Je krijgt inzicht in de aanwezige denkstijlen in jouw team en gaat hier vervolgens zelf mee aan de slag. Gedurende (minstens) een half jaar begeleiden we je, zodat jij je alles écht eigen kunt maken. Voor iedereen is die weg anders en daarom staan wij je bij, zodat wij zeker weten dat we je alles hebben kunnen leren!

Aanvragen

Ben je geinteresseerd in teamcoaching van Eviont? Of heb je eerst nog vragen? Wij vertellen je hier graag persoonlijk meer over, dus neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens, of vul het contactformulier hiernaast in.

0111-74 52 17
info@eviont.nl

Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer

Opmerkingen

Bel mij terug

IMG_5807

“Roger heeft het team begeleid om de inzichten te vergroten in de voorkeursstijlen en waarden van de individuele medewerkers en het hele team, waardoor de samenwerking heel natuurlijk  sterk is verbeterd”

Lon Willems | Manager Bijzonder Beheer | Rabobank Hart van Brabant

trainingen-bg

“Door de inzichten die we hebben gekregen, hebben we in onze samenwerking veel winst kunnen behalen. Doordat de communicatie veel beter op elkaar aansluit wordt het schakelen efficiënter en leuker waardoor je beter en sneller doelen bereikt.”

Ewout Hooijer | Directeur | Intergrip BV

IMG_5669-1

“Met Eviont worden wij als team steeds sterker!”

 

Fred Nijveld | Parkmanager | Stichting Plaswijckpark Rotterdam

nlp-bg

Neurolinguïstisch programmeren (NLP)

Om gedrag en communicatie tijdens onze trainingen inzichtelijk te maken, maakt Eviont gebruik van NLP. Een model voor communicatie en praktische psychologie, waarmee menselijk gedrag verklaard kan worden. NLP is voor ons heel waardevol, omdat het zich met name richt op de onbewuste processen en signalen. Wil je meer weten over NLP?

Download meer informatie

mindsonar-bg

 Mindsonar®

Ieder mens heeft bepaalde voorkeuren in de manier waarop hij denkt. Dit brengen wij in beeld met de Mindsonar®. Dit is een betrouwbare en gevalideerde test om denkstijlen te meten. Bijzonder en uniek aan Mindsonar® is, dat het altijd meet hoe iemand in een bepaalde context denkt en niet hoe iemand is. Wil je meer weten over Mindsonar®?

Download meer informatie

Young woman with a booklet with white pages.

ONTVANG GRATIS:

Reader ‘De 5 valkuilen voor leidinggevenden’.

Naam *

E-mailadres *

Eviont blog

Het principe waar alles om draait: Ecologie

Vaak zijn de wetmatigheden waar we het meest van afhankelijk zijn, juist die waarover we het het minste hebben. De zwaartekracht oefent de hele dag invloed uit op ons, maar hoe vaak heb je het daarover? Wie houdt zich nu de hele tijd bezig met hoe onze longen zuurstof uit de lucht halen om in leven te blijven?

Ook voor verandering bestaat er een -onzichtbaar- principe dat grote invloed heeft op of er veranderd gaat worden met met hoeveel ‘gedoe’: het principe van de Ecologie.

Lees in dit blogartikel hoe je daar je voordeel mee kunt doen!

 

» Lees meer

NLP Jaarprogramma

Het staat nergens op de website, maar misschien heb je er wel eens een berichtje over voorbij zien komen of er iemand over gehoord. Het NLP jaarprogramma. In dit artikel leggen we je uit wat het is, waarom het niet op de site staat en hoe je je er toch voor aan kunt melden….

» Lees meer

Update over Eviont

Het is alweer even geleden dat er een nieuw blogartikel van Eviont verscheen. Dat heeft van alles te maken met een aantal veranderingen waar we bij Eviont de afgelopen periode druk mee zijn geweest. In dit artikel geven we je even een update over waar we nu staan.

» Lees meer