teamwork-3237649_1920@4x

WIJ ZIJN EVIONT.

Word de beste versie van jezelf!

Dat is ons doel. Want Eviont is ervan overtuigd dat de wereld een betere plek wordt als iedereen optimaal tot zijn of haar recht komt. Het is onze gemeenschappelijke missie om daaraan ons steentje bij te dragen, door onze kennis en ervaring zoveel mogelijk met iedereen te delen. Middels coaching, trainingen en opleidingen die zijn gericht op directe toepasbaarheid in de praktijk.

Eigen Vermogen In ONTwikkeling.

Veel miscommunicatie tussen mensen ontstaat gewoonweg omdat we niet hebben geleerd hoe mensen werken. En juist daar hebben wij ons vak van gemaakt, ieder van onze coaches en trainers op zijn of haar eigen manier. In de praktijk is de basis altijd hetzelfde: wij gaan je niet vertellen hoe iets moet, maar stimuleren jou om je eigen vermogens te ontwikkelen zodat jíj ontdekt wat voor jóú het beste werkt. Vandaar onze naam ‘Eviont’: Eigen Vermogen In ONTwikkeling.

11 september 2018 Eviont Zierikzee-7177@4x

Eelko Vooijs

“Hoe meer je begrijpt hoe menselijk gedrag tot stand komt, hoe beter je resultaten worden. Op elk gebied. Mijn passie is om mensen daarbij te helpen.”

Bezoek mij op Linkedin

bg-2

Eviont is eigendom van Nienke en Eelko Vooijs.

Samen met een netwerk van trainers, coaches en adviseurs verzorgen we de opdrachten en trainingen zowel incompany als in ons eigen opleidingsinstituut.

Nienke

Nienke VOOIJS

“Wat je ook denkt te zijn, je bent altijd meer dan dat…”

Bezoek mij op Linkedin

Meer weten over Eviont?

Wij kunnen ons voorstellen dat je na het bezoeken van onze website misschien juist méér vragen hebt over onze dienstverlening, of over Eviont zelf. Wij vertellen je hier graag meer over, dus neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Eviont werkte onder meer voor mensen uit de volgende organisaties: