bg-2

Eviont blog

ik geloof in jou

Afgelopen maand zat ik op een woensdag in het vliegtuig van Amsterdam naar Londen. Een rij voor mij zat een man met het Financieel Dagblad geopend en mijn oog viel op een artikel met een uitspraak van de CEO van Samsung: Ik geloof dat er voor Samsung geen limieten bestaan‘.

» Lees meer

Lees dit niet!

Laatst zat ik in de trein van Geldermalsen naar s-Hertogenbosch. Een kort reisje van zon 15 minuten. Op het station had ik met mijn OV-chipkaart ingecheckt. De spelregels bij de NS zijn zo dat als je daarna niet uitcheckt er tien euro van je saldo wordt afgeschreven. Deze korte reis kost 2,70 (inclusief 40% korting) – alle reden dus om uit te checken!

» Lees meer

4 denkstijlen om meer voor elkaar te krijgen

Je bent zelf enthousiast over iets en je weet dat de ander dat ook zou moeten zijn. Bijvoorbeeld, je wilt je partner overtuigen over een leuke vakantie, je wilt je leidinggevende een plan of idee voorleggen of je hebt de medewerking nodig van iemand voor het realiseren van een bepaald doel.

Kortom, iedereen is wel eens ergens enthousiast over en wil een ander daarvan overtuigen! Maar….hoe doe je dat het best?

» Lees meer